front profile-pilotboat.png

Profiel

Kiveld International Lawyers is een niche kantoor van advocaten en belastingadviseurs.

De professionals bij Kiveld zijn specialisten en sommigen daarvan hebben meer dan 20 jaar ervaring op internationaal belasting en juridisch gebied. Hierbij is het uitgangspunt om deze praktijken met elkaar te verbinden en samen te laten komen.

Het doel van Kiveld is om ondernemingen optimale dienstverlening te verschaffen vanuit juridisch en belastingtechnisch perspectief. Daarbij richt Kiveld zich op:

  • Nederlandse cliënten die in en buiten Nederland actief zijn;
  • Buitenlandse cliënten die Nederland als toegangspoort tot Europa gebruiken of Nederland gebruiken als een tussenschakel in hun groepsstructuur;
  • Buitenlandse cliënten die voor hun ondernemingsactiviteiten zeer gespecialiseerde kennis van internationale verdragen en overige internationale regels nodig hebben.

De oprichting van Kiveld in oktober 2007 is de uitkomst van de wens om de rechtspraktijk vanuit een andere invalshoek uit te oefenen:

  • creëer een niche kantoor
  • integreer deze niche praktijken, en het meest belangrijk
  • richten op de behoefte van de cliënten

Gedurende onze 20+ jaren praktijkervaring, hebben wij ons gerealiseerd dat de snelheid en aanpassingsvermogen voorwaarden zijn die u op uw adviseurs oplegt. Diepgaande kennis alleen is meestal niet voldoende. De aanwezigheid daarvan is een basis veronderstelling.

Het is niet Kiveld's doel om u ervan te overtuigen welke talenten wij bezitten. Ons doel is om uw probleem op te lossen. Snel, efficiënt en volgens uw behoeften. Dit noemen wij de “U” benadering.  Zie de “U benadering” tab voor meer achtergrondinformatie.

Gedurende zijn professionele activiteiten, heeft het Kiveld team een groot netwerk opgebouwd van gespecialiseerde buitenlandse advocaten- en belastingadvieskantoren die beschikbaar staan om te assisteren bij grensoverschrijdende activiteiten. Zie de “Praktijk” tab voor waar Kiveld toegevoegde waarde kan leveren aan u en/of uw organisatie.

MyKiveld
English | Nederlands